5cc.nl op Facebook 5cc.nl op Twitter 5cc.nl YouTube

14 Dagen Zichttermijn

14 daagse zichttermijn / herroepingsrecht

Niet tevreden met uw aankoop of u heeft zich vergist? Geen probleem. U heeft het recht om binnen 14 dagen, zonder opgaaf van redenen, de overeenkomst te herroepen.

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde het laatste artikel van de bestelling fysiek in bezit krijgt. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring, bijvoorbeeld schriftelijk per post of per email, op de hoogte te stellen van uw beslissing de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruik maken van het modelformulier voor herroeping, maar bent hiertoe niet verplicht. U kunt dit formulier of een andere duidelijke geformuleerde verklaring ook via email sturen naar klantenservice@5cc.nl. Als u van deze mogelijkheid gebruikt maakt zullen wij u onverwijld per email een ontvangstbevestiging van uw herroeping sturen.

Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om een mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken. Hierna heeft u nog eens 14 dagen te tijd om het product retour te sturen. Terugbetaling volgt zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding van de overeenkomst.

Hoewel u dit niet verplicht bent, willen wij u vragen om het product in de originele en ongeschonden verpakking te retourneren. Wij adviseren u derhalve de verpakking met de nodige voorzichtigheid te openen en de verpakking gedurende de bedenkttijd goed te bewaren. Dit geldt tevens voor de eventueel gebruikte opvulmaterialen in de doos.

Het product kan alleen geretourneerd worden indien het product nog ongebruikt is. Houdt u hierbij rekening met de vuistregel: u mag het product beoordelen / gebruiken zoals dat in een fysieke winkel ook mogelijk is. Voorbeelden:

- U mag een nieuwe broek passen in de winkel, maar niet dragen en vies terugbrengen naar de winkel.
- U mag een luchtbevochtiger bekijken, maar niet in gebruik nemen.
- U mag een pan bekijken, maar niet mee koken of bakken.

Mocht er door gebruik schade zijn ontstaan aan het product, dan bent u hiervoor aansprakelijk. Wij behouden het recht om voor deze schade servicekosten in rekening te brengen. De hoogte hiervan zullen wij per email laten weten en zullen wij inhouden op het terug te betalen aankoopbedrag. Indien het product onherstelbare gebruikssporen vertoont, d.w.z. dat het product niet meer in nieuwstaat kan worden gebracht, dan zullen wij de inkoopwaarde van het product inhouden op de terugbetaling.

Retourneren is gratis. Dat wil zeggen: wij sturen een francovrij retouretiket die u op de retourzending kunt plakken en af kunt geven bij een Parcelshop bij u in de buurt. Wanneer u heeft betaald met een 5cc.nl cadeaucard of met Webshop Giftcard, dan ontvangt u per email een 5cc.nl tegoedbon met de retourgerechtigde waarde.

U kunt het retourpakket sturen naar:

5-CC B.V.
Afdeling retouren
Schutweg 3
5145 NP Waalwijk

Voor meer informatie over het herroepingsrecht verwijzen wij naar de Algemene Voorwaarden op onze website. 

Raadpleeg voor meer informatie over het retourzenden de pagina over de retourprocedre of neem contact op met onze klantenservice op klantenservice@5cc.nl of telefonisch op 0416 - 532 417 (op werkdagen tussen 09.00 en 18.00 uur).

Contact

Klantenservice 5cc.nlBij 5cc.nl staat een uitstekende klantenservice hoog in het vaandel. We proberen uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden en doen er alles aan om uw verwachtingen waar te maken.…

Lees meer

Bestellen

BestelprocedureBestellen bij een 5cc.nl shop gaat snel en simpel, via drie duidelijke stappen. Een bestelling wordt pas definitief nadat u deze heeft bevestigd. Tot die bevestiging bent u staat gegeve…

Lees meer

Betalen

BetalenBij alle shops van 5cc.nl betaalt u m.b.v. een beveiligde internetverbinding, waardoor de afscherming van uw persoonlijke gegevens is gewaarborgd. Hiermee voldoen wij aan de strenge eisen die T…

Lees meer